Drummer

In de zomer van 2023 hebben we Niels Voskuil bereid gevonden om tijdelijk achter het drumstel plaats te nemen bij Easterfield. Wij zijn hem hier zeer erkentelijk voor en willen Niels hartelijk voor bedanken voor zijn positieve bijdrage en professionele aanpak!

In het najaar van 2023 zijn de repetities begonnen met onze nieuwe drummer Jeffrey Middelveld. Na een aantal optredens kunnen we stellen dat we erg blij zijn om hem te kunnen aankondigen als vaste drummer van Easterfield!

“Jeffrey zat op 4-jarige leeftijd voor het eerst achter zijn vaders drumkit. Drummen is hem dus met de paplepel ingegoten. Een muzikale opvoeding heeft al zijn kindertijd gezorgd voor een zeer brede interesse en hoge dosis creativiteit. Door de jaren heen heeft het bestuderen van drummers als Jeff Porcari, Keith Carlock en Aaron Sterling zijn horizon enorm verbreed. Gedurende zijn tijd aan het Conservatorium heeft hij ervaring opgedaan als studio- en sessiedrummer, waardoor hij zich in iedere situatie vertrouwd voelt. Eind 2023 heeft hij dus de drum-throne bij Easterfield bestegen en dat voelt als een warm welkom!

Scroll naar boven