Derde single van Easterfield: een flirt naar Got My Mojo Working!

Donderdag 16 juni brengt Easterfield hun derde single uit. Het heet New Day Rising. In de stijl van de up-tempo blues stond bassist Kris Tiemens aan de basis van deze song en flirt zanger Bram Goeree, met de melodie van zijn zangpartij, er lustig op los met het wereldberoemde Got My Mojo Working van Preston ‘Red’ Foster, welke meer bekendheid kreeg door de uitvoering van Muddy Waters.

2016 is benoemd tot hèt bluesjaar in Drenthe. In combinatie met de release van Easterfield’s derde single, New Day Rising, lijkt dit een perfecte opmaat naar de deelname aan de derde voorronde van The Dutch Blues Challenge welke plaatsvind in Nix en meeR in Enschede op zondag 26 juni! Meer info is te vinden op de vernieuwde site www.easterfield.nl of www.dutchbluesfoundation.nl.

New Day Rising is vanaf 16 juni online beschikbaar op iTunes, Google Play, Spotify, Apple Music, Amazon, Deezer en RDIO. Easterfield tracht in 2016 gemiddeld elke 2 maanden een single uitbrengen. Later worden alle nummers verzameld op een fysiek album, CD en/of LP onder de naam The Honky Tonk Sessions!

Scroll naar boven